Lexus демонстрира своята нова визия за луксозен джип, наречена Lexus LF-1 Limitless Concept. Показан на прочутия автосалон в Детройт, той е по-дълъг и по-широк от сегашния Lexus RX, а визията е недвусмислено по-агресивна.

Като цяло визията на този прототип още не е разкрита, но се очаква тя да разшири още повече пределите на разкоша и лукса в подобен тип автомобили. Именно затова в името му виждаме думата Limitless, или безграничен.

Концепцията включва сензорни органи за управление в централната конзола на салона, както и иновативни светодиодни фарове. Кабината е проектирана за максимален комфорт на всеки пътник, а както бихте очаквали от концепцията за 2018 година, Lexus LF-1 Limitless също предлага напълно автономен шофьорски режим.

Компанията избягва да определи какъв тип двигател използва LF-1, като просто каза, че „както името на прототипа показва, възможностите за задвижване са неограничени“. Изборът включва всичко - от горивна клетка до хибридна система и от бензин до чисто електричество.

 

 

Оцени:
Рейтинг: 4
Тагове:
Още от Tech

Тръмп доведе до фалит и спаси ZTE в рамките на месец

0 | Преди 10 ч.