През миналата година Apple отвори новата си централа, която представлява разкошен комплекс със стъклени стени, чиято прозрачност символизира сътрудничеството и екипната работа.  

Това дизайнерско постижение обаче идва за сметка на известна функционалност (нещо, което скоро се случи и с един продукт на Apple) - служителите на компанията очевидно не престават да се блъскат в същите тези стени. Колкото и комично да звучи, проблемът явно е толкова разпространен, че някои хора са започнали да поставят залепващи се листчета върху стъклените врати и стени, за да ги направят по-забележими. Ръководството обаче ги принудило да ги махнат, защото присъствието им нарушавало интериорния дизайн. 

Не е ясно колко са пострадалите служители, но изглежда, че изборът на стъкло като преобладаващ материал за кампуса не е добър. Мнозина от служителите често вървят, вперили очи в свoите телефони и таблети и това води до неприятни сблъсъци.

Любопитната информация идва от анонимни източници, които обаче са категорични, че ще продължат да търсят алтернативи за маркирането на опасните места.

Оцени:
Рейтинг: 4
Тагове:
Най-четени
Всички

Изскочи любопитен проблем, свързан с Galaxy S10

30 | 18.01.2019
Още от Tech

Изскочи любопитен проблем, свързан с Galaxy S10

30 | 18.01.2019