Главен редактор
Никола Папукчиев

17 години в света на технологиите са напълно достатъчно да те накарат да се замислиш за преориентиране, освен ако не си израстнал с dial-up модеми, мишки с колелце и 5.25” дискети.
Автор от първите броеве на списание HiComm, редактор, отговорен редактор и един от създателите на hicomm.bg.
От 2019 се завърна в екипа на HiComm като управляваш партньор, отговорен за процеса на преминаване към основно видео съдържание.
Фен на високата резолюция, отиващите си V12 и на AI във всичките му форми.

Социални мрежи
Редактор
Цветомира Панчева
Wordsmith, еscapist, editor, socially awkward ninja, believer. Нещотърсач и креативен супергерой под прикритие. Писателските ми изблици можете да четете в сп. HiComm, на сайта на hicomm.bg и в няколкото-ми-блога, наръсени из мрежата в хаотичен и напълно свободен от ограничения вид.
Социални мрежи
Редактор
Стефан Банков

Единственото, което обичам повече от това да пиша за автомобили, е да ги карам.

Социални мрежи
Автор
Иван Първанов
Lover of movies and video games, writer of words.
Социални мрежи
Сътрудник
Виктор Джамбов

"Според Пътеводителя има чалъм в летенето — обясни Форд, — или по-скоро се иска умение. Умението се състои в това да се научиш да се хвърляш на земята и да я пропускаш." Истината е, че можем да се научим на толкова много, а днес технологиите го правят все по-достъпно. Отговорността как ги използваме е наша. Съвсем естествено обожавам технологиите и силата, която ни дават, обожавам популярно кино, обичам конзолните игри и имам около 42 000 минути в Spotify за 2018 година (не мога без музика). Бивш главен редактор на HiComm.bg, настоящ на TechGeek.bg и ководещ на технологичния подкаст Транзѝстор.

Социални мрежи
Редактор
Лидия Захариева

Псевдо фотограф(ка) и китарист(ка). Обожава Италия, Ван Гог, Маркес и хамаци. Не функционира правилно, когато не е пътувала отдавна. През останалото време учи физика или поне се опитва.

Социални мрежи